Bibliobús Montnegre: modificació horaris de novembre

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 00:00

El servei del Bibliobús Montnegre canvia els seus horaris durant el mes de novembre a causa de les noves mesures relacionades amb la contenció del brot pandèmic de la Covid19.  

A causa de l'aplicació de la Resolució SLT 2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, s’han reestructurat de nou els horaris de servei del bibliobús per tal que aquest visiti un únic municipi al dia.

Aquesta situació ha obligat a reajustar els horaris que s’havien aplicat a partir de la represa del servei i a disminuir la freqüència de pas en totes les rutes però ampliant l’horari per atendre a més persones. S'aplicarem aquesta mesura, provisionalment, durant el mes de novembre. 

 • El calendari per al mes de novembre per Figaró-Montmany  serà: Dimecres 4 i 25 de novembre de 16 a 18h
   
 • Els serveis que s’oferiran: el préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general. Se suspendran temporalment les activitats culturals o de lleure, excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars.
   
 • Es prioritzarà el servei a l’exterior del vehicle com s’ha fet fins ara, tanmateix si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l’interior del vehicle, i es permetrà l’accés simultani d’un usuari o unitat familiar, prèvia neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que es posarà a la seva disposició, i respectant l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat.
   
 • Per fer ús del servei de bibliobús és imprescindible l’ús de la mascareta i mantenir la distància de seguretat.
   
 • Aconsellem que es demanin prèviament els documents que interessen per mitjà del formulari Connecta o el correu electrònic (b.montnegre@diba.cat), així els podran tenir a punt i el servei serà més àgil.

 

Darrera actualització: 03.11.2020 | 12:20