Dues persones del programa treball i formació s’incorporen a treballar a Figaró-Montmany

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

El Consell Comarcal ha contractat 24  persones en el marc del programa Treball i Formació,  un programa que busca facilitar la inserció laboral mitjançant la formació i el treball.

Les persones contractades estaven inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades a partir del 16 de març de 2020 i també hi ha una línia específica per a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts.

Preferiblement es dirigeix a persones més grans de 45 anys i/o que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i els ajuntaments dels municipis on presten el servei.

En total s’han fet 24 contractes de 9 mesos i s’estan incorporant a treballar entre el 18 de novembre i aquesta setmana. A Figaró s’incorporarà un agent cívic per realitzar tasques de conscienciació i promoure la convivència i una persona que realitzarà tasques de neteja als  equipaments municipals.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 09:47