Notícies

 • Segueix incrementant els casos de COVID-19 al Figaró 30 d'octubre de 2020

  Una nova persona, en aquest cas una dona, ha donat positiu en Covid-19 mitjançant PCR. Així doncs, en el nostre municipi existeixen 6 casos confirmats (quatre dones i dos homes). No ens cansarem de repetir l'obligació de portar mascareta, mantenir la distància social i la higiene de mans amb freqüència. De nosaltres depèn contenir la pandèmia.

 • gestió de residus Com hem de gestionar els residus amb la COVID-19? 30 d'octubre de 2020

  Recomanacions sobre com fer la recollida i gestió dels residus durant la pandèmia 
   

 • Comunicat d’actualització de la fase d’emergència del Procicat 30 d'octubre de 2020

  Es comunica que es manté activada la fase d'EMERGÈNCIA del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

 • centre cívic Tancament del Centre Cívic de Figaró pel Covid-19 30 d'octubre de 2020

  Degut a les noves restriccions, totes les activitats del centre cívic passen al format virtual, excepte el servei de podologia i de tècniques d’estudi infantil i juvenil.

 • Increment de casos de Covid-19 al Figaró 29 d'octubre de 2020

  Cinc persones, tres dones i dos homes han donat positiu per Covid-19 els darrers dies. La situació està empitjorant. De nou recordem i exigim l'obligació de complir amb les mesures de seguretat: la utilització de mascareta, la higiene de mans i la distància de seguretat.
  També recordar que les persones que han donat positiu s'han de mantenir aïllades al seu domicili i advertir a les persones amb qui han interactuat.

 • consell d'alcaldes El Consell d’Alcaldies i representants del Govern es reuneixen per comentar la situació de la pandèmia amb una crida a la responsabilitat 29 d'octubre de 2020

  La trobada ha comptat amb la participació del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, la gerent de la Regió Sanitària de l’Àmbit Metropolità Nord, Anna Aran, el director de Sector sanitari Vallès Oriental, Joan Parellada i la sots-directora general de Coordinació i Gestió d'Emergències, Imam Solé, que han traslladat que demà hi haurà PROCICAT tècnic extraordinari on es prendran les mesures addicionals a les que hi ha en vigor per reduir la incidència i la transmissió comunitària.

 • La Diputació de Barcelona desestima la sol·licitud presentada pel nostre Ajuntament sobre la pacificació de l'entrada sud del municipi. 29 d'octubre de 2020

  Una de les possibles inversions previstes en aquesta legislatura era la redacció d'un estudi d'accessibilitat i la redacció del projecte executiu per pacificar l'entrada sud del municipi (rotonda inclosa) i el disseny d'un carril bici fins a les piscines municipals.
  Es va sol·licitar a la Diputació de Barcelona la redacció d'ambdós projectes amb el resultat d'acceptació del carril bici, que es troba en fase d'estudi i redacció, i la desestimació de l'estudi sobre la pacificació de l'entrada sud.

 • El Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Granollers entrarà en funcionament el dia 2 de novembre 29 d'octubre de 2020

  El proper dia 2 de novembre el Departament de Salut posarà en marxa el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Granollers, per atendre les urgències de baixa i mitjana complexitat del Vallès Oriental. L’obertura estava prevista per a l’any vinent en el nou edifici que s’està construint al carrer Girona però, atesa la situació sanitària actual, s’ha avançat l’obertura del centre en espais de titularitat municipal, aprofitant el dispositiu ubicat a l’avinguda del Parc, 9, accessible des de la plaça de Josep Barangé, on hi havia les Urgències Centre.

 • escala L'Ajuntament compra una escala mòbil amb plataforma pel cementiri 29 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament compra una escala mòbil amb plataforma pel cementiri.

  D'aquesta manera posem a disposició de la ciutadania una nova eina per la vetlla dels difunts i per la realització del manteniment d'aquest equipament municipal. 

 • Deixalleria mòbil Renovació de la deixalleria mòbil 28 d'octubre de 2020

  La Mancomunitat La Plana a petició del nostre ajuntament ha renovat la deixalleria mòbil.

  La trobareu l'últim dissabte de mes (no festiu), de 09:00 a 13:00 a davant l'Escola Bressol.

 • mapa de recursos Mapa de recursos i serveis per a joves 28 d'octubre de 2020

  Des del programa Referents d'Ocupació Juvenil del  Vallès Oreintal  s'ha elaborat un mapa de recursos formatius i laborals del Vallès Oriental que  i on es poden consultar els diferents serveis de la comarca en temes de joventut, ocupació, educació, etc.

  Recordar que aques programa ofereix informació, orientació i acompanyament a les persones joves d'entre 16 i 29 anys en temes d'educació, formació i feina.

 • Tastet Intercultural #desdecasa Vols participar en el Tastet Intercultural #desdecasa? 28 d'octubre de 2020

  Aquest any, el tastet serà #desdecasa, però pensat per seguir compartint i gaudint de receptes d'arreu del món. T'animes a ensenyar-nos com fas una de les receptes del teu país?

   

 • tanca Arranjament de la tanca del camp de futbol 27 d'octubre de 2020

  S'ha procedit a arranjar la tanca del camp de futbol que en el seu dia va ser malmesa per uns incívics. Apel·lem al civisme de les persones i esperem que no torni a passar fets com els descrits.

 • Nous positius per PCR 27 d'octubre de 2020

  CatSalut ens informa que dues veïnes i un veí del Figaró han donat positiu per Covid-19  mitjançant la prova PCR.

  Es recorda l’obligació de mantenir la distancia de seguretat, portar la mascareta i rentar-se les mans.

 • Aplicació d'herbicida per control de flora invasora a la riera de Vallcàrquera 26 d'octubre de 2020

  El projecte LIFE Alnus (link is external) es centra en millorar la conservació de les vernedes mediterrànies. L’objectiu és invertir la regressió i la degradació d’aquest hàbitat de ribera a Catalunya per mitjà d’accions que es puguin transferir a la resta de les conques catalanes i a escala mediterrània.

 • Nou cas positiu per prova PCR 26 d'octubre de 2020

  CatSalut ens informa que un dona veïna del Figaró ha donat positiu per Covid-19  mitjançant la prova PCR, després de diverses setmanes sense cap nou positiu.

  Es recorda l’obligació de mantenir la distancia de seguretat, portar la mascareta i rentar-se les mans.

 • Comunicat d’actualització de la fase d’emergència del Procicat 26 d'octubre de 2020

  Es comunica que es manté activada la fase d'EMERGÈNCIA del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial de risc.
  Es comunica que al BOE número 282 (25/10/2020) s'ha publicat el següent Real Decret: Real Decreto 926/2020, de 25 d'octubre, pel qual es declara l'estat d'alarma per a contenir la propagació d'infeccions causades pel SARS-CoV-2.


  Podeu consultar-lo al següent enllaç: https://bit.ly/3jqYrrK

 • Toc de queda Restriccions a la mobilitat de 22 h a 6 h 26 d'octubre de 2020

  El toc de queda amb confinament nocturn i prohibició de desplaçaments entre les 22 i les 6 h.

  A Catalunya, el Govern de la Generalitat ha decretat el toc de queda a partir de les 22 h i estaran prohibits els desplaçaments i la circulació per les vies públiques fins a les 06.00 hores a partir d'aquesta mateixa nit.

 • Nou butlletí municipal 26 d'octubre de 2020

  Ja podeu consultar el nou butlletí municipal

 • CONVENI COL·LABORACIO El Consell Comarcal i MicroBank subscriuen un conveni de col•laboració per reactivar l’autoocupació i l’activitat emprenedora 23 d'octubre de 2020
  • El conveni firmat entre el Consell Comarcal i MicroBank afavorirà la igualtat d’oportunitats a través d’una línia de finançament que fomenta l’autoocupació i l’emprenedoria entre els col·lectius amb més dificultats.
  • També s’obre una línia específica per a aquells emprenedors i microempreses que necessitin liquiditat per superar els efectes de la  crisi de la Covid-19.
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49