Notícies

 • consellcom Els ajuntaments del Vallès Oriental comparteixen preocupació i alternatives per encarar les activitats nadalenques 17 de novembre de 2020

  Els ajuntaments de la comarca estan treballant amb diferents alternatives per encarar de la forma més segura les activitats pròpies de les festes nadalenques.

 • soc Dades d'atur registrat a l'octubre de 2020 i estructura productiva 3T 12 de novembre de 2020

  Les dades ens mostren que tanquem l'octubre amb un total de 70 persones aturades.

  Respecte a l'octubre de 2019 observem un augment de 21 persones més inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

 • Tastet Intercultural #desdecasa Tastet Intercultural #desdecasa 10 de novembre de 2020

  Dissabte 14 i diumenge 15 de novembre tindrem una nova edició del tastet, aquest any #desdecasa. 

 • maqueta Ja es pot visitar la maqueta del municipi al Molí de Ca l'Antic 6 de novembre de 2020

  Al Punt d'Informació Molí de Ca l'Antic estem d'estrena!
  S'hi ha instal·lat la maqueta del municipi realitzada per antics alumnes de l'Escola i custodiada per l'entitat Figaró Memorial.

 • 1 Execució pressupostària: Tercer trimestre de 2020 5 de novembre de 2020

  Amb voluntat d'una gestió transparent per part del govern municipal, es fa públic l’estat d’execució del pressupost des del 1/01/2020 al 30/09/2020.

  L'històric de publicacions es pot trobar a l'enllaç del portal de transparència.

 • covid Noves dades sobre els casos de COVID-19 4 de novembre de 2020

  A data del 13/11/2020 es contabilitzen un total de 16 veïns que han donat positiu mitjançant prova PCR des del 21/10/2020. Tot i així, l'ajuntament te constància de 5 dones i 5 homes ja recuperats.

 • pintada homòfoba L’Ajuntament de Figaró condemna i denuncia una pintada homòfoba a Ca l’Antich. 4 de novembre de 2020

  Els darrers dies ha aparegut una pintada homòfoba al mural commemoratiu del 8 de març situat al pati de Ca l’Antich.

 • Horaris novembre Bibliobús Bibliobús Montnegre: modificació horaris de novembre 3 de novembre de 2020

  El servei del Bibliobús Montnegre canvia els seus horaris durant el mes de novembre a causa de les noves mesures relacionades amb la contenció del brot pandèmic de la Covid19.  

 • giacsa No hi haurà servei d'aigua el dimarts 3 de novembre 2 de novembre de 2020

  Informem que el pròxim dimarts dia 2 de novembre el servei d'aigua proporcionat per GIACSA no disposarà de servei d'atenció al client.

 • Enquesta La Generalitat farà enquestes de seguretat pública a la població 2 de novembre de 2020

  L'Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC) c onsisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions de la ciutadania en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es fa a través d’una enquesta, que en aquesta edició serà administrada telefònicament , a una mostra representativa de la població d’aproximadament 8.000 persones.

   

 • gestió de residus Com hem de gestionar els residus amb la COVID-19? 30 d'octubre de 2020

  Recomanacions sobre com fer la recollida i gestió dels residus durant la pandèmia 
   

 • Comunicat d’actualització de la fase d’emergència del Procicat 30 d'octubre de 2020

  Es comunica que es manté activada la fase d'EMERGÈNCIA del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

 • centre cívic Tancament del Centre Cívic de Figaró pel Covid-19 30 d'octubre de 2020

  Degut a les noves restriccions, totes les activitats del centre cívic passen al format virtual, excepte el servei de podologia i de tècniques d’estudi infantil i juvenil.

 • Increment de casos de Covid-19 al Figaró 29 d'octubre de 2020

  Cinc persones, tres dones i dos homes han donat positiu per Covid-19 els darrers dies. La situació està empitjorant. De nou recordem i exigim l'obligació de complir amb les mesures de seguretat: la utilització de mascareta, la higiene de mans i la distància de seguretat.
  També recordar que les persones que han donat positiu s'han de mantenir aïllades al seu domicili i advertir a les persones amb qui han interactuat.

 • consell d'alcaldes El Consell d’Alcaldies i representants del Govern es reuneixen per comentar la situació de la pandèmia amb una crida a la responsabilitat 29 d'octubre de 2020

  La trobada ha comptat amb la participació del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, la gerent de la Regió Sanitària de l’Àmbit Metropolità Nord, Anna Aran, el director de Sector sanitari Vallès Oriental, Joan Parellada i la sots-directora general de Coordinació i Gestió d'Emergències, Imam Solé, que han traslladat que demà hi haurà PROCICAT tècnic extraordinari on es prendran les mesures addicionals a les que hi ha en vigor per reduir la incidència i la transmissió comunitària.

 • La Diputació de Barcelona desestima la sol·licitud presentada pel nostre Ajuntament sobre la pacificació de l'entrada sud del municipi. 29 d'octubre de 2020

  Una de les possibles inversions previstes en aquesta legislatura era la redacció d'un estudi d'accessibilitat i la redacció del projecte executiu per pacificar l'entrada sud del municipi (rotonda inclosa) i el disseny d'un carril bici fins a les piscines municipals.
  Es va sol·licitar a la Diputació de Barcelona la redacció d'ambdós projectes amb el resultat d'acceptació del carril bici, que es troba en fase d'estudi i redacció, i la desestimació de l'estudi sobre la pacificació de l'entrada sud.

 • El Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Granollers entrarà en funcionament el dia 2 de novembre 29 d'octubre de 2020

  El proper dia 2 de novembre el Departament de Salut posarà en marxa el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Granollers, per atendre les urgències de baixa i mitjana complexitat del Vallès Oriental. L’obertura estava prevista per a l’any vinent en el nou edifici que s’està construint al carrer Girona però, atesa la situació sanitària actual, s’ha avançat l’obertura del centre en espais de titularitat municipal, aprofitant el dispositiu ubicat a l’avinguda del Parc, 9, accessible des de la plaça de Josep Barangé, on hi havia les Urgències Centre.

 • escala L'Ajuntament compra una escala mòbil amb plataforma pel cementiri 29 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament compra una escala mòbil amb plataforma pel cementiri.

  D'aquesta manera posem a disposició de la ciutadania una nova eina per la vetlla dels difunts i per la realització del manteniment d'aquest equipament municipal. 

 • Deixalleria mòbil Renovació de la deixalleria mòbil 28 d'octubre de 2020

  La Mancomunitat La Plana a petició del nostre ajuntament ha renovat la deixalleria mòbil.

  La trobareu l'últim dissabte de mes (no festiu), de 09:00 a 13:00 a davant l'Escola Bressol.

 • mapa de recursos Mapa de recursos i serveis per a joves 28 d'octubre de 2020

  Des del programa Referents d'Ocupació Juvenil del  Vallès Oreintal  s'ha elaborat un mapa de recursos formatius i laborals del Vallès Oriental que  i on es poden consultar els diferents serveis de la comarca en temes de joventut, ocupació, educació, etc.

  Recordar que aques programa ofereix informació, orientació i acompanyament a les persones joves d'entre 16 i 29 anys en temes d'educació, formació i feina.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49