Èxit de participació i donatius a l'Oncodines trail 2024

Dimarts, 16 d'abril de 2024 a les 00:00

Dissabte vam ser presents a la🏃‍♀️4a edició de l'Oncodines Trail. Hi va haver un total de 227 equips inscrits i més de 1.200 participants, i tots ells van passar per Figaró, que era l'espai escollit per fer la parada per dinar.

Cada conjunt que va participar tenia un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 400 euros (equips fins a 4) o un mínim de 600 € (equips fins a 6) que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació Enriqueta Villavecchia. En aquest sentit, la participació requeria la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització (pel 2024 les despeses d’inscripció va ser gratuïta gràcies als patrocinadors de la prova). 

Oncovallès és una entitat amb seu a Granollers que es dedica a acompanyar als malalts de càncer i als seus familiars. No només en aspectes biològics i mèdics sinó també pel que fa al vessant més psicològic i social d’aquesta malaltia. Un percentatge del conjunt de les donacions es destinarà a la Barcelona Brain Health Initiative, un projecte de recerca de l’Institut Guttman dedicat a la salut cerebral i a la investigació de les malalties del cervell. També es donarà una part de les donacions a la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Villavecchia, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels infants i joves malalts de càncer o d’altres malalties greus.

Darrera actualització: 16.04.2024 | 17:11

Imatges