Igualtat

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat és l'encarregada de vetllar per la defensa dels drets de les dones, molt especialment pel dret de les dones a erradicar la violència masclista. Així com per la incorporació de la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la societat, liderant projectes de promoció de les dones i de defensa dels seus drets i impulsant polítiques públiques que facin realitat la igualtat, incorporant la perspectiva de gènere a totes les actuacions del Govern local. 

Notícies

  • 23 de maig de 2024 El servei de caixer mòbil de la Diputació de Barcelona arribarà a Figaró el 24 de maig CARTELL

    Recordem que el caixer estarà instal·lat a la plaça Anna Bosch, davant del Centre Cívic, a partir de les 13.50. El caixer mòbil, que serà a Figaró uns 20 minuts, compta amb una persona que ajudarà de manera personalitzada els usuaris que tinguin dubtes. Permetrà treure efectiu amb targeta i en el telèfon mòbil, consultar els últims moviments, consultar el saldo, canviar el PIN, recarregar una targeta de prepagament, pagar tributs de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) i domiciliar-los, a banda d'informar-se dels serveis que presta la Diputació. Per treure efectiu els usuaris hauran de pagar una comissió d’1,35 € mentre que serà gratuït per a la resta de serveis. Aquest servei vindrà a Figaró-Montmany dues vegades al mes. 

  • 14 de maig de 2024 El servei de caixer mòbil de la Diputació de Barcelona arribarà a Figaró el 24 de maig CARTELL

    El caixer estarà instal·lat a la plaça Anna Bosch, davant del Centre Cívic, a partir de les 13.50. El caixer mòbil, que serà a Figaró uns 20 minuts, està homologat i disposa de totes les condicions de seguretat que es requereixen. Una persona ajudarà de manera personalitzada els usuaris que tinguin dubtes. Permetrà treure efectiu amb targeta i en el telèfon mòbil, consultar els últims moviments, consultar el saldo, canviar el PIN, recarregar una targeta de prepagament, pagar tributs de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) i domiciliar-los, a banda d'informar-se dels serveis que presta la Diputació. Per treure efectiu els usuaris hauran de pagar una comissió d’1,35 € mentre que serà gratuït per a la resta de serveis. Aquest servei vindrà a Figaró-Montmany dues vegades al mes. 

  • 16 d'abril de 2024 El servei de caixer mòbil de la Diputació de Barcelona NO vindrà a Figaró el 19 d'abril CARTELL

    Des de la Diputació de Barcelona han comunicat aquest dimarts dia 16 d'abril al migdia que finalment el caixer mòbil NO podrà COMENÇAR el servei a Figaró el divendres 19 D'ABRIL Expliquen que l'empresa adjudicatària del servei, Prosegur, els ha comunicat que el vehicle ha patit una incidència tècnica i no pot sortir divendres. Quan puguem donar informació del dia que vindran ho farem públic pels mitjans de comunicació habituals de l'Ajuntament. 

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:23