Cultura

La Regidoria de Cultura, com una de les àrees que conformen l'Ajuntament de Figaró-Montmany té entre els seus objectius la promoció, l'organització i la gestió de la política cultural definida pel govern local, així com l'administració dels mitjans necessaris per a portar-la a bon terme. Un dels espais des del qual es porten a terme moltes de les polítiques culturals del municipi és el Centre Cívic, amb una programació trimestral estable. 

Notícies

  • 10 d'abril de 2024 Figaró recupera la crema del Pi Fotos Festa del Pi i Sants Patrons 2024

    Aquest cap de setmana s’ha celebrat en el municipi la tradicional Festa del Pi i dels Sants Patrons. Va començar el diumenge 7 d’abril celebrant l’esperada Festa del Pi, a les 8:30h la trobada per pujar caminant, a les 10:30h es va fer l’esmorzar, que es va haver de traslladar al camp de futbol. A la tarda tothom va poder gaudir de l’obre de teatre “Descansa en pau” de la companyia Vada Retro teatre. I per finalitzar el dia es va poder celebrar la Crema del pi al Parc Dolors Riera. El dilluns dia 8 es va celebrar la tradicional missa a Sant Pere de Vallcàrquera pel dia dels Sants Patrons. La festa es va cloure amb un gran dinar per aquest dia, a la Sala Nou Casino per a tots els veïns i veïnes.

  • 5 d'abril de 2024 L'esmorzar de la Festa del Pi canvia d'ubicació cartell

    A causa de la situació d'elevat risc d'incendi que estem tenint al territori, el Cos d'Agents Rurals no ha donat el permís per poder fer l'esmorzar al punt on estava previst, de manera que es trasllada al camp de futbol. En canvi, el Pi sí que es podrà cremar amb normalitat. 

  • 4 d'abril de 2024 Fins al 16 de maig es poden demanar les subvencions per associacions, entitats i AFA

    És oberta la convocatòria per a l’atorgament de subvencions a les associacions i entitats sense ànim de lucre del municipi de Figaró-Montmany. Paral·lelament, també és oberta la convocatòria per a l’atorgament de subvencions a les associacions de famílies d’alumnes del municipi. Durant aquest mateix període, fins al 16 de maig, les entitats que van percebre una subvenció l’any 2023 han de fer la justificació pertinent.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:02