Desenvolupament local

La Regidoria de Desenvolupament Local treballa per oferir un assessorament i acompanyament individualitzat en els processos d'inserció laboral. Igualment, treballa per consolidar el teixit productiu amb la finalitat de millorar la competitivitat i fomentar l'activitat econòmica.

Notícies

  • 11 d'abril de 2024 El servei de caixer mòbil de la Diputació de Barcelona arribarà a Figaró el 19 d'abril caixer

    El caixer estarà instal·lat a la plaça Anna Bosch, davant del Centre Cívic, de les 12.30 a les 12.50. El caixer mòbil està homologat i disposa de totes les condicions de seguretat que es requereixen. Una persona ajudarà de manera personalitzada els usuaris que tinguin dubtes. Permetrà treure efectiu amb targeta i en el telèfon mòbil, consultar els últims moviments, consultar el saldo, canviar el PIN, recarregar una targeta de prepagament, pagar tributs de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) i domiciliar-los, a banda d'informar-se dels serveis que presta la Diputació. Per treure efectiu els usuaris hauran de pagar una comissió d’1,35 € mentre que serà gratuït per a la resta de serveis. Aquest servei vindrà a Figaró-Montmany dues vegades al mes. 

  • 9 d'abril de 2024 L'atur puja lleugerament al març

    El mes de març les dades de l'atur s'han tancat a Figaró amb un total de 51 persones registrades, 29 homes i 22 dones. Això suposa que puja lleugerament, de fet només 1 punt. Concretament, hi ha 2 homes més a l'atur i una dona menys respecte al mes anterior. Per aquesta raó, actualment l'atur al municipi suposa un 10,72%.

  • 9 d'abril de 2024 Programa 100% subvencionat d’ajuts a la digitalització de pimes i persones autònomes Assessorament digital

    Al Vallès Oriental s’ofereix un programa, anomenat "Accelera Pyme Rural”, que té com a objectiu apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en entorns rurals. Aquest programa és absolutament gratuït per a les empreses i s’executa a través de diferents serveis com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:06