Comerç i Turisme

L’Ajuntament de Figaró-Montmany vol implantar i desenvolupar un turisme responsable, sostenible i respectuós amb el medi ambient i amb la societat on es desenvolupa. Amb aquest objectiu es porten a terme totes les activitats i documents estratègics que es desenvolupen, com és el cas del Pla de desenvolupament Turístic de Figaró-Montmany.

Notícies

  • 11 d'abril de 2024 El servei de caixer mòbil de la Diputació de Barcelona arribarà a Figaró el 19 d'abril caixer

    El caixer estarà instal·lat a la plaça Anna Bosch, davant del Centre Cívic, de les 12.30 a les 12.50. El caixer mòbil està homologat i disposa de totes les condicions de seguretat que es requereixen. Una persona ajudarà de manera personalitzada els usuaris que tinguin dubtes. Permetrà treure efectiu amb targeta i en el telèfon mòbil, consultar els últims moviments, consultar el saldo, canviar el PIN, recarregar una targeta de prepagament, pagar tributs de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) i domiciliar-los, a banda d'informar-se dels serveis que presta la Diputació. Per treure efectiu els usuaris hauran de pagar una comissió d’1,35 € mentre que serà gratuït per a la resta de serveis. Aquest servei vindrà a Figaró-Montmany dues vegades al mes. 

  • 10 d'abril de 2024 La Unitat Mòbil d'Informació al Consum serà a Figaró-Montmany el 19 d'abril furgoneta

    A la UMIC hi trobareu personal tècnic que donarà resposta a les vostres consultes i reclamacions en matèria de consum. Estarà situada davant de l'Ajuntament de 12:30 a 13:15 hores.

  • 9 d'abril de 2024 Programa 100% subvencionat d’ajuts a la digitalització de pimes i persones autònomes Assessorament digital

    Al Vallès Oriental s’ofereix un programa, anomenat "Accelera Pyme Rural”, que té com a objectiu apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en entorns rurals. Aquest programa és absolutament gratuït per a les empreses i s’executa a través de diferents serveis com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 12:58