Cultura

La Regidoria de Cultura, com una de les àrees que conformen l'Ajuntament de Figaró-Montmany té entre els seus objectius la promoció, l'organització i la gestió de la política cultural definida pel govern local, així com l'administració dels mitjans necessaris per a portar-la a bon terme. Un dels espais des del qual es porten a terme moltes de les polítiques culturals del municipi és el Centre Cívic, amb una programació trimestral estable. 

Notícies

  • 14 de febrer de 2024 Èxit del Carnestoltes 2024 cartell

    La pluja va respectar el Carnestoltes que es va poder fer tal com estava previst i amb una gran participació. La festa va començar amb la tradicional rua, un exitós concurs de disfresses i es va acabar amb el sopar i música per tothom. L' acte era organitzat per l'AFA Montmany i l'Ajuntament de Figaró-Montmany, amb la col·laboració de la Comissió de Festes i Repercussió el Batec del Congost.

  • 9 de febrer de 2024 Què passarà amb el Carnestoltes 2024 en cas de pluja? carnestoltes 2024

    Si es compleixen les previsions meteorològiques i demà dissabte 10 de febrer plou, el Carnestoltes canviarà lleugerament el seu format, però es continuarà fent. La intenció és que si plou s'anul·li la rua, però es manté el concurs de disfresses, a partir de les 19.30, igual com la batucada, el sopar i la música per moure l’esquelet. És un acte organitzat per l'AFA Montmany i per l'Ajuntament de Figaró-Montmany i amb la col·laboració de la Comissió de Festes i Repercussió el Batec del Congost.

  • 24 de gener de 2024 Carnestoltes 2024 carnestoltes 2024

    El dissabte 10 de febrer torna el Carnestoltes a Figaró amb Rua, concurs de disfresses, batucada, sopar i música per moure l’esquelet. Un acte organitzat per l'AFA Montmany i per l'Ajuntament de Figaró-Montmany i amb la col·laboració de la Comissió de Festes i Repercussió el Batec del Congost.

Activitats

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:02