Cultura

La Regidoria de Cultura, com una de les àrees que conformen l'Ajuntament de Figaró-Montmany té entre els seus objectius la promoció, l'organització i la gestió de la política cultural definida pel govern local, així com l'administració dels mitjans necessaris per a portar-la a bon terme. Un dels espais des del qual es porten a terme moltes de les polítiques culturals del municipi és el Centre Cívic, amb una programació trimestral estable. 

Notícies

  • 30 d'abril de 2024 Dia de la Dansa a Figaró Dia de la dansa

    Diumenge passat, 28 d’abril, es va celebrar el dia de la Dansa a Figaró. La pluja va obligar a reubicar les activitats a la Sala del Nou Casino, però això no va impedir que hi assistís molta gent. Es van fer diverses activitats de ball durant tot al mati, tant exhibicions com classes obertes que tothom hi podia participar.

  • 24 d'abril de 2024 Fred i molt ambient al Sant Jordi 2024 plaça anna bosch

    Figaró-Montmany ha celebrat la diada de Sant Jordi amb diverses activitats culturals al llarg de la setmana. Dimarts, la diada, hi va haver parades de roses i llibres durant tot el dia entre la plaça Anna Bosch i la carretera de Ribes. Finalment, a les 19 h es va fer el lliurament de premis dels recuperats Jocs Florals de Figaró a la plaça Anna Bosch. El premi de la categoria infantil va ser Nil Recasens i en la categoria Juvenil, la guanyadora va ser Eva Recasens. Pel que fa als premis de la categoria d'adults, el de relat ha estat per Mercè Polo i el de poesia per Bruna Escolà. 

  • 23 d'abril de 2024 Figaró celebra el dia de la dansa CARTELL

    La plaça Anna Bosch acollirà diumenge el dia de la dansa. Des de les 11 del matí, s'oferiran exhibicions de diferents tipus de ball, des de country a balls llatins passant pel ball estàndard i la roda cubana. 

Activitats

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:02