Medi ambient

La promoció d'un poble equilibrat i sostenible ha estat una de les pedres angulars del nostre ajuntament des de l'any 2004. Per això hem impulsat l'Agenda 21 i diferents serveis que han servit per resoldre les principals problemàtiques ambientals del municipi i conduir la gestió municipal cap a actuacions sostenibles, compatibilitzant la política municipal, i els seus projectes i plans, amb als criteris de sostenibilitat.

L'Agenda 21 és un procés participatiu que té per objectiu concretar una sèrie d'accions per tal de resoldre les principals problemàtiques ambientals del municipi i conduir la gestió municipal cap a actuacions sostenibles, compatibilitzant la política municipal, i els seus projectes i plans, amb als criteris de sostenibilitat. Entesa així, la sostenibilitat no és un mer paràmetre a considerar sinó una pauta global i coherent dins la qual ha d'encaixar qualsevol projecte sectorial del municipi. D'altra banda, una de les principals característiques de l'Agenda 21 és que es tracta d'un procés obert de participació on hi intervé tota la ciutadania, tant en la seva elaboració, com després en el seu desplegament i seguiment.

Notícies

 • 12 de juny de 2024 Activat l'INUNCAT en fase d'alerta CARTELL

  Es comunica que d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla Especial d'Emergències per Inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase d'ALERTA.
  De les 12 h a les 18 h els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa i pedra.

 • 11 de juny de 2024 Informe de resultats de l'aigua de consum

  L'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona fa mensualment una anàlisi i l'informe corresponent de la qualitat de consum del nostre municipi. Amb la voluntat d'una gestió transparent per part del govern municipal, es fa públic. 

 • 21 de març de 2024 'Barcelona és molt més' destaca algunes de les rutes més emblemàtiques de Figaró-Montmany Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny

  En el blog de Barcelona és molt més s’ha publicat aquesta setmana un article sobre plans de turisme al Vallès Oriental. Entre altres rutes apareixen la Ruta dels Arbres i la Ruta de la Riera de Vallcàrquera de Figaró-Montmany.

Darrera actualització: 03.04.2019 | 14:43