Aquest mes d’octubre s’han donat per tancades les obres de les piscines municipals, que s’han portat a terme gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de subvencions per a la millora d'infraestructures o equipaments de pràctica esportiva per a municipis de fins a 2.000 habitants.
Inicialment bona part de l’objecte del projecte era la substitució parcial de la gespa natural de la zona de solàrium per gespa artificial, a banda d’altres actuacions com la col·locació de diferents tanques al recinte i d’un elevador per piscines per garantir l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.
Poc després de l’aprovació del projecte per part de la Generalitat, però, es va fer públic un estudi del Grup de Recerca Consolidat en Geo ciències Marines de la Facultat de Ciències de la Terra de la Universitat de Barcelona que va alertar de la inconveniència de fer ús d’aquesta gespa artificial. Concretament, l’estudi va caracteritzar i quantificar, per primera vegada, la presència de restes de gespa artificial en mostres recollides en aigües superficials de la costa catalana i de la desembocadura del riu Guadalquivir. Els resultats mostren quantitats importants de plàstic amb origen en la gespa artificial, que arriben a suposar el 15 % dels plàstics de més de 5 mil·límetres de longitud que floten en el medi aquàtic.
Per aquesta raó, es va modificar el projecte i finalment s’ha portat a terme la substitució dels tancaments practicables de la façana sud-oest dels vestuaris de les piscines, s’han col·locat baranes a tot l’entorn del recinte i s’ha instal·lat l’elevador.