Desenvolupament local

La Regidoria de Desenvolupament Local treballa per oferir un assessorament i acompanyament individualitzat en els processos d'inserció laboral. Igualment, treballa per consolidar el teixit productiu amb la finalitat de millorar la competitivitat i fomentar l'activitat econòmica.

Notícies

  • 16 de febrer de 2024 L'atur puja lleugerament el gener

    El mes de gener les dades de l'atur s'han tancat a Figaró amb un total de 53 persones registrades a l'atur, 27 homes i 26 dones. Això suposa un lleuger augment de gairebé 4 punts, ja que ha pujat en 2 persones respecte al mes anterior. Per aquesta raó, actualment l'atur al municipi suposa un 11,11%. 

  • 1 de febrer de 2024 Oferta laboral per al centre Cívic de Figaró-Montmany cartell

    L'Ajuntament de Figaró-Montmany obre el període de recepció de candidatures per la contractació d'una persona per fer de tècnic/a auxiliar socioeducatiu per al Centre Cívic. Es necessita tenir un títol de Batxillerat o de cicles formatius de grau superior en l’àmbit social i experiència demostrable. Les tasques són gestió, coordinació i dinamització del Centre Cívic de Figaró; acompanyament i acollida de la nova ciutadania del municipi; organització i gestió de recursos humans, materials i econòmics del Centre Cívic; tasques vinculades a l’àrea de joventut, essent la figura referent de joventut del municipi; disseny, coordinació, execució i avaluació del programa d’activitats i de projectes d’animació sociocultural, i mediació i resolució de conflictes.

  • 23 de gener de 2024 La circulació de trens de l'R3 es restablirà el 4 de febrer cartell

    L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) ha fixat el 4 de febrer per a la represa de la circulació de trens de la línia R3 entre les estacions de Parets i Figaró-Montmany. El servei estava interromput des del 12 d’octubre per les obres de desdoblament entre Parets i la Garriga. El restabliment es farà a primera hora del matí del diumenge.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:06