Els Reis d'Orient al Figaró

Del 28 de desembre de 2020 a les 00.00 h al 5 de gener de 2021 a les 17.30 h

Figaró podrà seguir gaudint de la tradició més màgica de l'any, un esdeveniment que enguany estarà adaptat a la situació sanitària en què ens trobem.

Per facilitar que els infants puguin fer arribar els seus desitjos a Ses Majestat Els Reis d'Orient podeu sol·licitar una videotrucada amb els patges reials perquè els i les més petites puguin conversar amb ells i explicar-los com els hi ha anat aquest any i què han demanat a les seves cartes.

Per altra banda, el dimarts 5 de gener a la tarda, també viurem l'Arribada dels Reis d'Orient. Un acte que substituirà la tradicional Cavalcada de Reis, però que permetrà que Ses Majestats rebin a tots els nens i nenes de Figaró.

Aquests canvis en el format i el model organitzatiu pretenen que els infants de Figaró puguin gaudir d'aquesta festa de la millor manera possible i amb la màxima seguretat.

Des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Figaró-Montmany, desitgem que pugueu gaudir al màxim de tot el que us proposem.

VIDEOTRUCADA AMB ELS PATGES REIALS
El 28, 29 i 30 de desembre i el 4 de gener les famílies podreu sol·licitar una videotrucada en directa amb els patges reials perquè els i les més petites puguin fer arribar la seva llista de desitjos a Ses Majestats. Les trucades tindran una durada d'entre 10 i 15 minuts.

Com puc sol·licitar la videotrucada?
Per sol·licitar la videotrucada cal accedir al següent enllaç https://patge.cat/figaro-montmany, completar la informació que et demana el formulari i indicar a quin dia i a quina hora voleu fer la videotrucada. Una vegada hagis fet la teva reserva, rebràs un missatge de confirmació amb l'enllaç per poder participar en la videotrucada el dia i l'hora que hagis fet la reserva.

Com es farà la videotrucada?
Les videotrucades es faran mitjançant l'aplicació del Zoom per tal de facilitar la connexió entre els missatgers dels Reis i les famílies dels infants.

ARRIBADA DELS REIS D'ORIENT
Els Reis d'Orient s'instal·laran a la Plaça Major el dimarts 5 de gener, a partir de les 17.30h de la tarda. L'acte començarà amb la rebuda de Ses Majestats, els quals adreçaran unes paraules als figaronencs i figaronenques. L'accés al recinte serà controlat i els infants podran visitar els Reis acompanyats per les famílies que pertanyin al seu grup de convivència.

***

Enguany, per tal de garantir les mesures sanitàries marcades contra la propagació de la COVID-19, l'accés al recinte serà controlat i caldrà seguir les recomanacions de l'organització en tot moment, les quals es regiran segons el següent:
- La cua d'espera per accedir al recinte s'haurà de fer mantenint la distància de seguretat.
- Ús obligatori de mascareta
- Higiene de mans.

Darrera actualització: 23.12.2020 | 10:11