Actes 8M. Dia Internacional de les Dones

Del 8 a les 16.30 h al 13 de març de 2021 a les 21.00 h

Entre el 8 i el 13 de març, Figaró organitza diversos actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La regidoria d'Igualtat i el Centre Cívic, amb el suport del col·lectiu de dones i l'entitat Les Guilles Junts pels Camins, presenta la programació d'enguany per commemorar aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Des del mateix dilluns i fins al dissabte 13 de març Figaró durà a terme diverses activitats de sensibilització i de caràcter reivindicatiu a favor de la lluita feminista. A la vegada, l'entitat Les Guilles Junts pels Camins ha organitzat la 16ª Caminada de les Dones, una edició especial marcada per la situació sanitària que ens està tocant viure, però que manté viva la força i l'esperit del tradicional acte. Com cada any, la caminada serà solidària amb la Fundació Oncovallès.

A causa de la Covid-19, aquest any no es podrà celebrar l'esperat sopar de dones que organitzava El Grup de Dones de Figaró. Per aquest motiu, el 8 de març, a la Sala Nou Casino, s'inaugurarà l'exposició "18 anys de sopar de Dones al Figaró", la qual pretén retre homenatge al col·lectiu que ha fet possible totes les edicions, així com a les dones que hi han participat, l'han gaudit i l'han consolidat com un dels esdeveniments més significatius del calendari figaronenc.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 14:44