IV Fira d'Entitats

Dissabte, 18 de maig de 2024 de 17.00 h a 22.00 h

Acosta't als diferents estands de la plaça, coneix les entitats del poble i participar en les diferents activitats que s'han organitzat.

El tret de sortida de la IV Fira d'Entitats de Figaró serà a les 17 h a càrrec dels Trabucaires amb una trabucada. La tarda continuarà plena d'activitats ben diverses com el taller d'estampar samarretes i tote bags, la pintada d'un mural col·lectiu, partides d'escacs i tenis taula, prova oberta d'instruments, slackline o partides de jocs de taula que organitzen les mateixes entitats que participen en la fira.

De 19 h a 22 h tindrà lloc la tarda de salsa amb taller i DJ per fer moure el cos sense parar.

Hi haurà servei de barra durant tota la tarda i sopar amb entrepans a càrrec de la comissió de festes per recuperar forces. 

Com a novetat, aquest any la fira ha incorporat el passaport firal, una activitat transversal gestionada conjuntament per totes les entitats amb l'objectiu d'incentivar la participació de la gent a la Fira. Qui aconsegueixi completar tot el passaport obtindrà una participació pel Gran Sorteig de la Fira d'Entitats 2024, el qual tindrà lloc el mateix 18 de maig, a les 19.45 h de la tarda.   

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Plaça Anna Bosch

Darrera actualització: 08.05.2024 | 10:41