Monòleg Ai Cony!

Dissabte, 13 de març de 2021 de 19.30 h a 20.40 h

Ja pots adquirir les invitacions per assistir al monòleg Ai Cony! a càrrec de l’Eva Barceló. 

Un espectacle d’humor, amor i ovaris dirigit per a tots els públics que pretén donar veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI. Mostrar la seva mirada de la societat que ens envolta: els seus anhels, les seves lluites, la família, el sexe, la professió, l’orientació sexual, la vocació, la maternitat, l’amor, la parella,..

L’acte és GRATUÏT, però cal sol·licitar la INVITACIÓ PRÈVIA de manera telemàtica a través del FORMULARI. Tens temps fins al mateix 13 de març a les 17h de la tarda. Una vegada completat aquest, els dies següents rebràs les teves invitacions al teu correu electrònic.

La sala obrirà les seves portes a partir de les 19h. Per accedir caldrà validar la teva invitació. Recomanem venir un mínim de 15 minuts abans de l’espectacle. 

Espectacle apte per a tots els públics a partir de 13 anys.

L'acte es durà a terme amb totes les mesures de seguretat i complint tots els protocols establerts pel PROCICAT. En aquest sentit, l'ús de mascareta i hidrogel serà obligatòria, abans d'accedir al recinte es prendrà la temperatura a tothom i es recomana mantenir la distància social de seguretat en tot moment. 

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 25.02.2021 | 13:34