Diada de Sant Jordi 2019

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 00.00 h

Des del Centre Cívic s’han organitzat diverses activitats gratuïtes per celebrar juntes la diada de la cultura i l’amor.

Durant aquest mateix dia, i a partir de les 15h de la tarda, OBRIM LA BIBLIOTECA DEL FIGARÓ. Podeu venir, xafardejar l’espai i quedar-vos a gaudir d’una bona estona fent lectura del llibre que us hagin regalat. Trobareu la biblioteca a la segona planta del Centre Cívic.
Horari d’obertura a partir del 23 d’abril: de dilluns a divendres, de 15h a 20h.  (Si també vols utilitzar la Biblioteca fora de l’horari d’obertura, pots fer la teva sol·licitud de l’espai al personal del Centre Cívic)

A partir de les 17h de la tarda, a l’espai Infantil del Centre Cívic hi haurà Taller per aprendre a fer roses i dracs amb material Haba.

A 18.30h, a la Sala Nou Casino, tindrem un espectacle de luxe amb DEJÀ VU / LA TIETA a càrrec de Cia NZ Danza. Un espectacle amb una sola dona en escena. Una escena per a ella, per tal que pugui dir en veu alta el que sent i el que ha perdut en la seva lluita diària. On expressa tot allò al que ha hagut de renunciar per ser el que és: dona. Reflexa dels diferents sentiments i enfrontaments de personalitat de la dualitat d’una dona, que tot i viure cada dia en el seu món es situa en front de la vida com una observadora i fa participar al públic de les seves observacions. Apte per a tots els públics. Entrada gratuÍta. 

I el divendres 26 d’abril, emmarcat dins els actes de Sant Jordi, també podreu gaudir de la presentació del llibre “Operación INUIT” a càrrec de l’autora Lola Fernández Estévez. A les 19h de la tarda, a la Sala de la Penya Blaugrana.

Quin cost té:

Activitats gratuïtes

Centre cívic

Plaça d'Anna Bosch s/n - 08590 Figaró-Montmany - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938429111
Adreça electrònica: pascualplr@diba.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 16.30h a 20h
Darrera actualització: 16.04.2019 | 11:38