500 gràcies per fer possible el Matí Musical Solidari de Figaró

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 22 de maig va tenir lloc la segona edició del Matí Musical Solidari de Figaró amb un èxit de participació que va permetre aconseguir el repte solidari proposat.

L’acte es va organitzar des de l’Ajuntament de Figaró i va comptar amb la col·laboració indispensable de la família Cutura Vila que va ser l’encarregada de fer sonar les peticions musicals que la gent havia demanat.

Totes les aportacions que es van recaptar aniran destinades íntegrament a la Magic Line 2021, la caminada i mobilització solidària que fa l’Obra Social de Sant Joan de Déu per ajudar a totes aquelles persones més vulnerables que s’han vist afectades per la situació de la Covid-19.

Gràcies a tots i totes les que heu col·laborat aportant el vostre granet de sorra i fent que Figaró sigui cada dia més solidari.

Tanmateix, recordem que diumenge 13 de maig es realitzarà l’acte central de la Magic Line 2021. Ja pots inscriure el teu equip entrant al següent enllaç: https://www.magiclinesjd.org/ca/catalunya/inscripcio-equip

Juntes, caminem per a la Màgic Line!

Darrera actualització: 25.05.2021 | 13:14

Imatges

Matí Musical Solidari per la Magic Line 2021 Matí Musical Solidari per la Magic Line 2021