A Figaró hem viscut una de les festes majors més participades

Divendres, 2 de de setembre de 2022 a les 03:00

Dijous dia 1 a la nit, amb l'actuació del grup d'havaneres Cavall Bernat, la sardinada popular, el rom cremat, la trabucada final i el castell de focs artificials del Grup dels Trabucaires, va finalitzar la Festa Major 2022.

Des de l'Ajuntament volem agrair la multitudinària participació de la ciutadania i fer valdre, molt especialment, el desenvolupament correcte de tots els actes sense que hàgim hagut de lamentar cap accident ni cap situació incorrecta. Ens hem comportat com un poble unit per gaudir de tots els actes amb alegria, humor i educació. El recull de fotografies que ara comencem a penjar i que anirem ampliant, així ho demostra. 

El nostre agraïment a totes les entitats i col·lectius que, amb la seva participació, han potenciat la nostra festa major i especialment a la Comissió de Festes de Figaró. Finalment, a totes les persones de l'Ajuntament, brigada, personal tècnic, resta de persones i regidors sense l'esforç i dedicació dels quals no hagués estat possible celebrar la nostra Festa Major.

A tothom, el nostre agraïment més sincer.

Ajuntament de Figaró-Montmany

Darrera actualització: 02.09.2022 | 16:29