Apostem per les energies renovables i muntem una instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum a les piscines municipals

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00

La Junta de govern Local del 9 de setembre de 2021 va aprovar la contractació i es preveu que el muntatge es porti a terme els dies 7, 9 i 10 de desembre.

A l’Ajuntament de Figaró-Montmany som conscients que la transició energètica ja és aquí i que ara l’aposta ha de ser per energies renovables. És per aquesta raó que es va demanar una ajuda a la Diputació de Barcelona per un import de 19.465,09 euros per tal de muntar una instal·lació Fotovoltaica d’autoconsum a les piscines municipals. El projecte inclou la instal·lació de generació fotovoltaica en la coberta de l’edifici de les piscines i l’objectiu és tenir la possibilitat de generar energia per al seu autoconsum instantani a la xarxa. Igualment, està prevista la connexió a la xarxa de distribució, que subministra la resta d’energia necessària per al consum que no arribi a generar la instal·lació fotovoltaica.

 

En definitiva, la intenció és promoure un nou model energètic basat en l’estalvi energètic, utilitzar l’energia de forma eficient en els serveis de l’administració pública, complir amb la legislació vigent i fomentar les energies renovables i verdes, evitant la contaminació.

Darrera actualització: 04.10.2021 | 11:52