AYESA està fent la redacció del “Projecte de construcció del nou encreuament a diferent nivell entre andanes i millora de l'accessibilitat de Figaró”

Dimarts, 7 de de juny de 2022 a les 00:00

Com a part de la fase de disseny del projecte està prevista l'execució de la campanya geotècnica. La seva finalitat és determinar les característiques del terreny on es projectarà la cruïlla a diferent nivell entre andanes. La campanya consisteix en 3 penetracions i 2 perfils sísmics que es realitzen a zona d'andanes i 1 sondeig addicional a realitzar al desnivell existent entre el nivell de l'estació i el parc infantil adjunt al carrer de Ramon Mestre.

Segons està previst, les actuacions en zona d’andanes es faran en horari nocturn i es faran la nit del dijous 9 de juny al divendres 10, entre les 23:30 h a 05:30 h. D'altra banda, el sondeig al parc infantil adjunt al carrer Ramon Mestre es provarà de fer el dijous 9 de juny de les 07:00 h a 18:00 h.

L'actuació adjunta al parc infantil del carrer Ramon Mestre suposarà un petit moviment de terres per a l'execució d'una rampa que permeti accedir a la maquinària i, així, fer el sondeig. Els treballs estaran supervisats en tot moment per part d'AYESA i l'empresa d'estudis geotècnics GEOPLANNING.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 10:46