Canvi d'ubicació del CUAP Granollers

Dimecres, 18 de de maig de 2022 a les 00:00

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va inaugurar el dimarts 17 de maig el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Granollers. Ara, l'espai està ubicat a la planta baixa del nou Centre de Salut Granollers del carrer Girona (al solar de l’antiga Policlínica).

A les instal·lacions del carrer Girona, el CUAP ocupa un espai de 762 metres quadrats. Compta amb 3 consultes d’atenció ràpida, 2 boxs polivalents, 4 boxs d’observació, 1 box d’aïllament,  1 box de triatge, 1 box de reanimació cardiopulmonar, 1 sala de radiologia, 1 laboratori i 1 sala d’espera, més les zones destinades a recepció, control central d’infermeria, sala de treball mèdic, magatzems i despatxos. El CUAP continua sent gestionat per l’Institut Català de la Salut, com fins ara, i té una plantilla de 30 professionals.  

Les noves instal·lacions estan equipades per atendre urgències de baixa i mitjana complexitat. També permeten la valoració, orientació i primer tractament de les urgències de més complexitat, fins a la derivació d’aquests casos, així com procediments programats d’infermeria en dies festius, per garantir la continuïtat assistencial de cures i injectables. A més, el nou equipament disposa de recursos diagnòstics com radiologia i servei d’analítica urgent. 

Darrera actualització: 18.05.2022 | 10:49