Celebració simbòlica de la Festa del Pi i dels Sants Patrons 2021

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 00:00

Diumenge 11 i dilluns 12 d’abril, Figaró commemora la Festa del Pi i dels Sants Patrons adaptada a la Covid-19.

L’Ajuntament de Figaró, amb la col·laboració dels Trabucaires, ha organitzat tres actes de caràcter simbòlic que commemoraran la tradicional Festa del Pi i dels Sants Patrons celebrada cada any al municipi.

A partir del dissabte 10 d’abril, als vidres de la Sala Nou Casino i del Centre Cívic, es podrà visitar l’exposició fotogràfica de la Festa del Pi i dels Sants Patrons. Un recull històric d’aquesta festivitat fet a través de les imatges que han cedit les veïnes i els veïns de Figaró.

En aquesta iniciativa s’hi ha sumat els comerços i els establiments del poble, en els quals també podreu trobar mostres fotogràfiques que complementen l’exposició principal.

El diumenge 11 d’abril, els Trabucaires de Figaró faran una trabucada simbòlica per commemorar la Festa del Pi, donat que aquest any no s’han pogut realitzar els actes tradicionals d’aquesta jornada.

La trabucada es farà des del Parc Dolors Riera i serà sense públic. S’emplaça a les figaronenques i figaronencs a seguir-la des de casa.

Finalment, dilluns 12 d’abril, la tradicional missa dels Sants Patrons oficiada a l’Ermita de Sant Pere de Vallcàrquera se celebrarà a l’església de Sant Rafael d’acord amb les mesures de seguretat establertes al moment per les autoritats pertinents.  

Darrera actualització: 07.04.2021 | 10:27