Celebrada simbòlicament la Festa del Pi i dels Sants Patrons

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 00:00

Aquest cap de setmana, Figaró ha celebrat simbòlicament la tradicional Festa del Pi i dels Sants Patrons. 

Des del dissabte 10 d'abril, Figaró gaudeix de l'exposició fotogràfica que ressegueix la història de la Festa del Pi i dels Sants Patrons. Aquesta encara es podrà veure durant tota la setmana a la Plaça Anna Bosch i als diferents comerços i establiments del poble. Una exposició que ha estat possible gràcies al recull d'imatges que els veïns i veïnes de Figaró han facilitat a l'Ajuntament de Figaró. 

El diumenge 11, commemorant la Festa del Pi que enguany no s'ha pogut desenvolupar com és habitual, els Trabucaires de Figaró van fer una trabucada simbòlica a les 21h del vespre, des de la Plaça Anna Bosch. La Trabucada va ser sense públic i els figaronencs i figaronenques la van poder sentir des de casa. 

Finalment, dilluns 12 d'abril, la missa dels Sants Patrons oficiada tradicionalment des de l'Ermita de Sant Pere de Vallcàrquera, es va celebrar a les 12h del migdia a l'església de Sant Rafael. La cerimònia es va dur a terme seguint totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. 

 

Darrera actualització: 13.04.2021 | 14:03