Comença la fase de votació de les propostes dels Pressupostos Participatius 2022

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 00:00

Des del dilluns 14 fins al dilluns 28 de novembre es poden votar les propostes que s’han presentat per la ciutadania i valorat i validat pels serveis tècnics municipals en funció dels criteris del procés de Pressupostos Participatius. En total se n’han recollit 70 i, d’aquestes, 25 passen a la fase de votació. D’entre les propostes acceptades també poden trobar-se diverses que per ésser idèntiques o en la mateixa línia s’han fusionat en una de sola. Aquestes són les que estan detallades en el quadern que hi ha adjunt i que es repartirà a totes les llars. També es pot trobar a l’Ajuntament, el Centre Cívic i als comerços. Els resultats de les votacions es publicaran a partir del 5 de desembre. Des de l’Ajuntament volem agrair l’excel·lent resposta de la població en la fase de propostes i us animem a participar en la votació.

COM ES POT VOTAR

Hi ha diverses maneres de votar:

  1. En línia a través del portal PARTICIPA311
  2. Presencialment, a les urnes habilitades a l'Ajuntament, al Centre Cívic i a l’Espai Jove. També hi haurà punts itinerants a la plaça Anna Bosch el dijous 17 de novembre i el dimarts 22 de novembre de 17 h a 19 h.

El vot és personal i secret i caldrà disposar de documents d'identificació per emetre’l. Es poden votar tantes propostes com es consideri oportú fins a exhaurir la dotació pressupostària de 30.000 € assignada als Pressupostos Participatius 2022. Això no obstant, per emetre el vot no és necessari esgotar-la tota.

QUI POT VOTAR

Per poder votar cal tenir setze anys o més, estar empadronada o empadronat a Figaró-Montmany o bé estar inscrita o inscrit al Registre de Participació Ciutadana.

Darrera actualització: 11.11.2022 | 13:49