Correus estudiarà posar un caixer a Figaró en els pròxims desplegaments que es facin en ubicacions rurals

Dimarts, 30 de de novembre de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Figaró-Montmany va oferir un espai a Correus per tal que instal·lin un caixer automàtic, com a mesura per evitar l'exclusió financera a què ens hem vist abocats després del tancament de l'oficina i el caixer del BBVA. La resposta ha estat ràpida i esperançadora.

Literalment han dit:  "En nombre de Unidad Directiva de Productos y Servicios de Correos, queremos expresar nuestro agradecimiento por el escrito de referencia  “petición formal para instalación de cajero automático en Figaró-Montmany (Vallès Oriental)”. Para nosotros es muy motivador recibir este tipo de propuestas y nos ayuda a seguir con ilusión en este proyecto. Ponemos en conocimiento que sus localidades serán estudiadas en próximos despliegues que se vayan a realizar de ubicaciones rurales. Tendremos muy en cuenta sus propuestas y valoraremos positivamente que las localidades de Barcelona puedan disponer de cajeros automáticos que eviten la exclusión financiera".

Per la seva banda, també s'han fet peticions per tal que instal·lin un caixer automàtic al Banc de Sabadell i al de Santander, però fins al moment d'aquesta publicació cap de les dues entitats havia donat resposta. 

Darrera actualització: 30.11.2021 | 10:54