Del 8 al 17 de juny es podran sol·licitar les ajudes per al Bo Lloguer Jove 2022

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

S'han publicat al BOE les noves ajudes al lloguer del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. El Bo Lloguer Jove és una prestació de 250 € mensuals que poden sol·licitar totes les persones d’entre 18 i 35 anys titulars d’un contracte d’arrendament, de cessió d’ús d’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds serà a partir del pròxim 8 de juny a les 9 hores i fins al 17 de juny a les 17 hores. Cal remarcar que la convocatòria serà sense concurrència, per la qual cosa l’adjudicació de les subvencions es farà seguint l’ordre de presentació de les sol·licituds.

Podeu trobar tota la informació i la possibilitat de fer la sol·licitud a https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/22866_Bo_lloguer_joves.

 

🔑 Recomanacions:

Seria bo que qui vulgui fer la sol·licitud avanci feina: Treure’s l’IDCAT Mòbil i anar preparant tota la documentació que caldrà presentar a la sol·licitud (informe de vida laboral, rebuts de pagament del lloguer, renda, etc.)

 L’important és registrar la sol·licitud tan aviat com es pugui, idealment amb tota la documentació. Així i tot, si hi ha algun document pendent d’obtenció, després es pot acabar d’annexar la documentació restant a la carpeta ciutadana.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 12:28