Dissabte 18 es celebra la IV Fira d’Entitats

Dimecres, 8 de maig de 2024 a les 00:00

Figaró-Montmany celebra dissabte 18 de maig la quarta Fira d’entitats. De 17 h a 20 h de la tarda a la plaça Anna Bosch hi haurà diferents estands de les diverses entitats del municipi, que oferiran informació sobre totes les activitats que porten a terme. Igualment, la jornada compta amb activitats com un taller d’estampar samarretes i tote bags, pintar un mural, una gran partida d’escacs, prova oberta d’instruments, slackline per a infants i jocs de taula. Aquest any neix el passaport firal, que permet participar al gran sorteig de la Fira.  

Hi haurà servei de barra tota la tarda i de les 19 h a les 22 h tindrà lloc la tarda de salsa amb taller i DJ per fer moure el cos sense parar.

Tal com dèiem més amunt, aquest any la fira ha incorporat el passaport firal, una activitat transversal gestionada conjuntament per totes les entitats amb l'objectiu d'incentivar la participació de la gent. Qui aconsegueixi completar tot el passaport obtindrà una participació pel Gran Sorteig de la Fira d'Entitats 2024, que tindrà lloc el mateix 18 de maig, a les 19.45 h de la tarda.  

Darrera actualització: 09.05.2024 | 11:48