Èxit de participació en la primera Festa Major postcovid

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 08:00

Després d’un any sense Festa Major, aquest 2021 hem recuperat una festa que ha estat marcada pel bon temps i per les ganes de gaudir de totes les figaronenques i figaronencs.

El pregó de la dissenyadora Júlia Garcia i l’historiador Antonino Segon van donar el tret de sortida a una Festa Major molt esperada, tal com va quedar demostrat amb l’alta participació que hi va haver a totes les activitats, tot i que sempre es van complir les limitacions d’aforament.

El Figashow va tornar a ser un dels actes més aplaudits per tots i totes les assistents. En aquest cas el premi va estar molt disputat, ja que hi va haver un empat entre dos participants. Finalment va haver de ser el vot del públic, qui va decidir que el premi fos per ‘Els Truhanos’.

Un dels actes més destacats d’aquesta edició va ser la presentació del llibre “La història del Tren a Figaró”, d’Antonino Segon. Però també va tenir molt bona acceptació la xerrada #Invulnerables que va oferir Sor Lucía Caram, el Figaart, les Músiques a la font i, especialment, l’Homenatge a la vellesa. El grup Trio Cafè va tenir tant èxit que els artistes van haver de repetir l’actuació a petició del públic.

Finalment, hem de fer menció especial al Teatre de Festa Major, que aquest any va portar en Peyu fins a Figaró, i també als partits de futbol, que també van ser molt participats, tant el tornegi femení de futbol 7, com el de competició masculina o el de veterans.

Ens deixem molts actes, però sí que volem agrair la participació de la gent a totes les activitats, sobretot, la implicació de les entitats  del municipi, en especial de la Comissió de Festes, que ha participat aportant valor a la festa i apropant-la a tots els veïns i veïnes.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 13:41