Èxit de participació i visitants a la 1a Fira d'Entitats de Figaró

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 00:00

La Fira va comptar amb més d'una desena d'estands d'entitats figaronenques que van omplir de vida la Plaça Anna Bosch durant tot el matí de diumenge.
 

El passat diumenge 16 de maig, Figaró va celebrar la 1a Fira d'Entitats amb la participació de tretze associacions d'àmbits molt diversos: educatiu, històric, esportiu, cultural, etc. Aquesta també va comptar amb una programació d'activitats organitzades per les mateixes entitats que es van anar realitzant al llarg de tota la jornada.

Alguna de les activitats que es van realitzar van ser la visualització del curt audiovisual "Festa del Pi 1967" i de la pel·lícula "Festa del Pi i Sants Patrons 1979", les partides lliures de tenis taula, sortejos, una enquesta viva sobre el masclisme quotidià, l'entrega de premis del concurs del logotip de l'AFA Montmany, la partida de petanca i el conte de "La caixa de petons" que es va fer per als més petits i petites. Totes les activitats van tenir molt bona acollida.

D'altra banda, destaquem la participació d'una carpa addicional dedicada a la Magic Line, la caminada i mobilització solidària que anualment promou l'Obra Social Sant Joan de Déu. Per primera vegada, Figaró participa en la campanya i la carpa va servir per difondre, acostar la iniciativa i convidar a tota la ciutadania a sumar-s'hi.

La Fira es va situar a la Plaça Anna Bosch amb un circuit d'entrada i sortida i totes les mesures de seguretat pertinents per fer d'aquesta un espai segur per a tothom.

Darrera actualització: 17.05.2021 | 13:45

Imatges

1ª Fira d'Entitats 2021