Festa Major 2021, aquest any sí

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 00:00

Del 26 d’agost a l’1 de setembre a Figaró recuperem la Festa Major, adaptada a les restriccions requerides per la contenció de la COVID-19. “Peyu. L’home orquestra” serà el protagonista de la Nit del Teatre.

Després d’un any sense Festa Major, Figaró ja torna a tenir aquí la seva cita més esperada! Aquest any la Festa Major ha hagut de ser reinventada i presentada amb un format una mica diferent del que estem acostumades i acostumats per tal de garantir les mesures de protecció sanitàries derivades de la Covid-19. Unes mesures que ens permetran gaudir d’aquests dies de festa amb alegria, però també amb seguretat. 

Entre els canvis més significatius hi ha el fet que per poder accedir a les activitats presencials es recomana fer la inscripció prèvia o bé, comprar l’entrada amb antelació. Es podran sol·licitar un màxim de 6 invitacions/entrades per persona.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA

A partir del 19 d’agost pots fer la teva inscripció als actes gratuïts de la següent manera:

ANTICIPADA EN LÍNIA: A través del formulari d’inscripció que trobaràs a l’enllaç d’aquesta mateixa notícia.

PRESENCIAL: A l’Ajuntament, en el seu horari d’obertura (dilluns a divendres, de 10:00 h a 13:30 h) o bé, mitja hora abans de l’acte, sempre que no s’hagi assolit l’aforament màxim.
 

COMPRAR ENTRADES PER A LA NIT DE TEATRE

A partir del 19 d’agost es pot comprar entrades de manera anticipada i presencial: a l’Ajuntament en el seu horari d’obertura, de dilluns a divendres de 10 h a 13.30 h, o bé a l’Estanquet de Figaró (Ctra. de ribes, 41) fins a exhaurir aforament.

De manera PRESENCIAL, EL MATEIX DIA DE L’ACTE, mitja hora abans, sempre que no s’hagi assolit l’aforament màxim.
 

UN PROGRAMA CARREGAT

El tret oficial de sortida serà el divendres 27 d’agost amb la Festa dels Fanalets (que aquesta vegada és sense cercavila) i el pregó de Festa Major protagonitzat per la dissenyadora Júlia García Escribà i l’historiador Antonino Segon Salvatella.
 

A partir d’aquí s’iniciarà un programa carregat d'il·lusió i amb ganes de fer festa grossa. Entre les propostes no hi faltarà el Figashow, els sopars a la fresca, el Figaart, l’homenatge a la vellesa o les Havaneres. També es manté la Nit de Teatre que aquest any tindrà com a protagonista en Peyu amb el seu espectacle “Peyu. L’home orquestra”.  També cal destacar novetats d’aquesta edició com la “Pool party” amb DJ Edu Elizondo & DJ Lefert.

 

El programa serà enviat en els pròxims dies en format paper a tots els veïns i veïnes de Figaró i també el trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament i a través de les xarxes socials.  

 

Pots consultar la programació, activitats i informació d’interès de la Festa Major a través de l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia.

 

CUIDEM-NOS I NO ENS OBLIDEM DE GAUDIR D’AQUESTA FESTA MAJOR!

Darrera actualització: 17.08.2021 | 13:56