Figaró acull les Jornades de Seguretat de la FEEC

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 00:00

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Seguretat i Salut i amb la col·laboració de l’entitat Les Guilles, Junts pel Camí, organitza la segona edició de les Jornades de Seguretat, aquest diumenge dia 18 de novembre a Figaró-Montmany. Les jornades estan obertes a tothom i tenen l'objectiu de divulgar i potenciar, mitjançant diverses ponències, les competències en matèria de seguretat en la pràctica d’esports i d’activitats de muntanya.

Les intervencions aniran a càrrec de representants de diferents cossos de seguretat, del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, de l’empresa de comunicació Verasat, de la companyia asseguradora Helvetia i de la mateixa Àrea de Seguretat i Salut de la FEEC.

Més concretament, les Jornades de Seguretat pretenen formar en matèria de seguretat i primers auxilis; fomentar la seguretat en les activitats a la natura; treballar l’organització i planificació de les sortides a muntanya en el marc legal i legislatiu; despertar consciència i identificar de forma precoç el perill d’espècies perilloses de fauna; conèixer com actuar davant un accident i com comunicar-se en situacions d’emergència en un lloc sense cobertura mòbil, i identificar l’assegurança i cobertura adient segons l’activitat practicada.

La jornada estarà oberta a tothom i comptaran també amb traducció simultània a llenguatge de signes en català perquè les persones amb discapacitat auditiva puguin seguir les jornades.

Darrera actualització: 14.11.2023 | 15:55