Figaró camina per la Magic Line 2021

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 12:00

El 13 de juny Figaró se suma a la caminada i mobilització solidària que l’Obra Social Sant Joan de Déu enguany organitza arreu del territori català.

 

La Magic Line és la caminada i mobilització solidària de Sant Joan de Déu que neix amb la voluntat d'ajudar i acompanyar a qui més ho necessita. Aquest any, les aportacions aniran destinades a totes aquelles persones vulnerables que han estat afectades per la Covid-19.

Figaró ens hem afegit a la iniciativa i hem creat un equip de poble, la MAGIC TEAM FIGARO perquè tots i totes juntes puguem sumar per la MAGIC LINE 2021.

L'activitat principal de la Magic Line és la caminada que es realitzarà el diumenge 13 de juny. Una caminada transformadora per tot Catalunya, que cadascú podrà fer des del seu poble o ciutat. En el nostre cas, et proposem fer-la des de Figaró!

Qui pot participar?
TOTHOM. Pares, mares, nens, nenes, avis i àvies. No hi ha límit d'edat! Només ganes de ser solidaris i solidàries.

Com puc participar?
1. Crea el teu BUBBLE TEAM. Participa fent un equip de 2 a 10 persones amb la família o els amics i amigues. El preu de la inscripció és de 20 euros per equip.
La inscripció inclou un buf per cada membre de l'equip, una banderola de la Magic Line i l'assegurança durant la caminada.
2. En el moment de la inscripció indica que vols formar part del MAGIC TEAM FIGARO. Per confirmar-ho hauràs d'escriure el codi: FIGARO2021

3. Proposeu-vos un repte solidari de 10€, el qual assolirem conjuntament a través de les accions solidàries que organitzem fins al diumenge 13 de juny
Tant si camines com si no... Participa en les activitats solidàries que organitzarem prèvies a la caminada per assolir el repte del MAGIC TEAM FIGARÓ.

16 i 22 de maig i 13 de juny – Carpa informativa i venda de productes solidaris.
22 de maig: Matí musical. Com ja és habitual el poble la família més solidària ha organitzat una altra vegada el ja tradicional matí musical. Fes una donació a l'equip MAGIC TEAM FIGARÓ i a l'apartat de comentaris escull la teva cançó, que sonarà per tot el poble.
Del 20 al 14 de juny - venda de butlletes pel sorteig de la Magic Line que podreu trobar a la majoria d'establiments i comerços de Figaró.

Tot el que puguem aportar, per poc que sigui, servirà per finançar projectes socials per persones vulnerables: infància hospitalitzada, persones amb malaltia mental, persones sense llar, persones dependents, migrants...

4. I el dia 13 de juny... tots i totes a caminar per la Magic Line des del vostre racó de món! Si has creat un Bubble Team i vols caminar per Figaró, et proposem una de les tres rutes que l'Ajuntament de Figaró en col·laboració amb l'entitat de Les Guilles Junts pels Camins han dissenyat perquè entre tots i totes participem en la festa de la solidaritat de Sant Joan de Déu.
Ruta 1 – Ruta Urbana – Desnivell de 21 metres – descarregar ruta en pdf
Ruta 2 – Ruta dels Arbres – Desnivell de 129 metres – descarregar ruta en pdf
Ruta 3 – Ruta de Can Plans – Desnivell de 328 metres – descarregar ruta en pdf

Si tens l'aplicació Catalunya Offline, pots descarregar-te les rutes en format GPX aquí:
Ruta 1 - descarregar ruta en gpx
Ruta 2 - descarregar ruta en gpx
Ruta 3 - descarregar ruta en gpx

Darrera actualització: 26.05.2021 | 13:40