Fira Guia't 2021 - Orientació acadèmica per a joves

Dimarts, 16 de març de 2021 a les 00:00

La Fira Guia’t  és una fira d’orientació acadèmica, en la qual es vol mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que els joves poden trobar al a comarca o a l’entorn proper.

Amb motiu de la situació provocada per l'afectació de la COVID-19, la XII edició de la Fira Guia't se celebrarà de forma virtual els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de març.

Està adreçada, especialment, a aquells joves estudiants de 4t d’ESO, amb un enfocament especial envers aquells que no acrediten i/o abandonen els estudis i també aquells que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

La Fira vol ser, i d’aquí el seu títol de “Guia’t” un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment als joves, tot i que cada cop està més clar que les transicions educació-treball-educació cada cop van implicant col·lectius de població més diversos i per tant, a nivell organitzatiu també s’han anat buscant les estratègies per poder oferir recursos formatius adreçats a persones de més edat, famílies, etc...

Darrera actualització: 16.03.2021 | 12:59