Forta tempesta i calamarsada al Figaró

Dilluns, 22 de d’agost de 2022 a les 00:00

Ahir a la tarda, la nostra població va patir un episodi meteorològic consistent en la caiguda d'una pluja torrencial de 57 litres en només 45 minuts, acompanyada d'esglamada d'un diàmetre de més de tres centímetres.

Les fulles caigudes van taponar els embornals de la nostra població, causant inundacions a la carretera de sortida cap a la Garriga i la de direcció Tagamanent.

L'actuació d'alguns dels nostres veïns que amb el seu esforç i solidaritat van aconseguir netejar els embornals taponats, van permetre que al cap de més de tres hores es restablisca la circulació en tots els sentits. Aquest Ajuntament agraeix la tasca dels veïns esmentats per la seva ajuda i col·laboració. Les nostres gràcies més sinceres.

Tots els carrers presenten una situació caòtica, per això agrairem als nostres veïns i veïnes una mica de paciència fins que s'aconsegueixin netejar de les fulles i deixar els carrers en perfecte estat. Aquesta tasca portarà un temps i veurem de poder utilitzar una màquina netejadora per a més rapidesa.

Esperem que aquesta pluja torrencial no hagi causat problemes greus per possibles inundacions.

Gràcies a tothom.

Darrera actualització: 22.08.2022 | 09:58