Fred i molt ambient al Sant Jordi 2024

Dimecres, 24 d'abril de 2024 a les 00:00

Figaró-Montmany ha celebrat la diada de Sant Jordi amb diverses activitats culturals al llarg de la setmana. Dimarts, la diada, hi va haver parades de roses i llibres durant tot el dia entre la plaça Anna Bosch i la carretera de Ribes. Finalment, a les 19 h es va fer el lliurament de premis dels recuperats Jocs Florals de Figaró a la plaça Anna Bosch. El premi de la categoria infantil va ser Nil Recasens i en la categoria Juvenil, la guanyadora va ser Eva Recasens. Pel que fa als premis de la categoria d'adults, el de relat ha estat per Mercè Polo i el de poesia per Bruna Escolà. 

Malauradament, ni la Mercè ni la Bruna van venir a l'acte de lliurament de premis i no van avisar de la seva absència, de manera que tal com diuen les bases en el seu punt 17:  "Les obres premiades es comprometen a rebre el premi en acte públic. L'absència injustificada s'entendrà com a renúncia al premi atorgat".

D'altra banda, del 16 al 22 d’abril es va fer el sorteig d’una panera cultural, que es va lliurar el mateix dimarts. Fins al 26 d’abril s’ofereix l’activitat “Fes Sant Jordi en Família”, de manualitats a l’Espai familiar del Centre Cívic de 16 h a 19 h. A banda, dilluns es va oferir l’espectacle familiar “Sant Jordi i la Princesa Maria” a càrrec de la CIA Pengim Penjam. Demà dijous 25 d’abril, per finalitzar, es faran manualitats de Sant Jordi a les 17 h a l’espai infantil del Centre Cívic.

 

Darrera actualització: 24.04.2024 | 13:16