Gent acollidora, natura i patrimoni: eixos centrals del nou vídeo promocional del municipi

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 01:00

En el marc de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental “Apropa’t i viu”, estrenem un no vídeo promocional del municipi. La intenció és mostrar els atractius i la idiosincràsia del nostre municipi, per tal de convidar tothom que ens vingui a conèixer. 

La campanya compta amb un total de  40 vídeos, un per cada municipi i un vídeo general, que presenta la comarca.

Una altra de les peces clau de la campanya són dues tanques publicitàries. A causa de la situació d’excepcionalitat que estem vivint, el turisme de proximitat pren una especial rellevància, així com els viatges en cotxe amb familiars i amics. Per aquest motiu, s’ha volgut dur a terme una acció de gran visibilitat amb la contractació de dues tanques publicitàries. Una d’elles ubicada a l’AP-7 km.89,1 a Maçanet de la Selva, per impactar en el turisme provinent de França i comarques gironines i una altra tanca a la C-31 km. 215,8 a Montgat per captar l’atenció dels visitants provinents de Barcelona i el Maresme. Totes dues vies de comunicació són dos grans eixos que compten amb un gran volum de vehicles durant tot l’any.

Els perfils de les Xarxes Socials de l'Ajuntament de Figaró i de TurismeVallès seran un dels canals on es farà difusió de la nova campanya. També es durà a terme publicitat en mitjans online i offline.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 09:59

Vídeo - Àudio