Hem viscut una grandíssima festa Major, gràcies a tothom

Dimarts, 5 de setembre de 2023 a les 00:00

Dijous dia 25 d'agost va començar la Festa Major 2023, que aquest any ha comptat amb un amplíssim programa d'activitats que s'han allargat fins al 3 de setembre. Tot i que el primer cap de setmana la meteorologia va fer canviar la ubicació d'algunes de les activitats, aquest darrer cap de setmana el temps ha acompanyat i hem acabat la Festa amb una participació de rècord.

Des de l'Ajuntament volem agrair la multitudinària participació de la ciutadania i fer valdre, molt especialment, el desenvolupament correcte de tots els actes sense que hàgim hagut de lamentar cap accident ni cap situació incorrecta. Ens hem comportat com un poble unit per gaudir de tots els actes amb alegria, humor i educació. El recull de fotografies que ara comencem a penjar i que anirem ampliant, així ho demostra. 

El nostre agraïment a totes les entitats i col·lectius que, amb la seva participació, han potenciat la nostra festa major i especialment a la Comissió de Festes de Figaró. Finalment, a totes les persones de l'Ajuntament, brigada, personal tècnic, resta de persones i regidors sense l'esforç i dedicació dels quals no hagués estat possible celebrar la nostra Festa Major.

A tothom, el nostre agraïment més sincer.

Ajuntament de Figaró-Montmany

Darrera actualització: 05.09.2023 | 14:32