Homenatge a Carme Vila, que es jubila després de quasi quaranta-sis anys de servei a l’Ajuntament

Dilluns, 13 de de desembre de 2021 a les 00:00

L’acte institucional d’homenatge a la Carme Vila, que es jubila després de quasi quaranta-sis anys de servei a l’Ajuntament i a tots els nostres veïns i  veïnes, va ser organitzat per l’actual equip de govern. Hi van estar convidats tots els anteriors alcaldes i alcaldesses, juntament amb dos dels seus regidors o regidores; les jutges i jutgesses de Pau, els i les representants de l’actual consistori, el personal de l'Ajuntament i familiars i amics de la Carme, així com persones que han compartit hores de treball amb ella durant tots aquests anys. L'acte va comptar amb la presència d'una cinquantena de persones.

La celebració es va iniciar amb la benvinguda a tothom i amb la lectura d'un escrit d'agraïment a la Carme pels seus quaranta-cinc anys de servei als diversos governs que han passat per l’Ajuntament, per part de l'alcalde Ramon García.  Seguidament, es va obrir el torn dels parlaments, que es va encetar amb els alcaldes i alcaldesses. El primer va ser Jordi Mas, seguit de Manel Alconchel, Germán Ferreira, Enric Mateu (que no va poder ser present a l’acte i va enviar una carta), Gemma Sánchez,  Manel García, Lluc Vinyes i Maria Teresa Carrillo. A continuació, Xavier Vila va obrir el torn dels jutges de pau, en què també va intervenir María Dolores Fernández i Josep Gudayol va dir unes paraules en nom del seu pare, Jaume Gudayol, que no va poder ser-hi present per motius de salut. Finalment,  Anna Asbert i Hortènsia Palau, en representació de tot el personal, van agrair els anys de treball en equip amb la Carme, mentre que Pere Mateu, tot i que també havia estat regidor, va voler expressar el seu agraïment com a ciutadà de Figaró.

Després dels parlaments es va fer el lliurament de l'obsequi institucional a l'homenatjada per part de l'alcalde actual i el més antic i va arribar el moment de l’emotiu discurs de la Carme, en què va repassar, molt breument, la seva extensa trajectòria a la institució.

L’acte es va tancar amb un brunch de germanor, en què la majoria dels presents van aprofitar per recordar anècdotes amb la Carme i, mentrestant, fer-se fotografies amb ella.

Desitgem a la Carme la més gran de les felicitats en aquest nou camí i que gaudeixi de la seva família i amics.   

Darrera actualització: 13.12.2021 | 16:25