Implantanció de la telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G a Figaró

Dijous, 16 de maig de 2024 a les 00:00

Les operadores de telefonia mòbil, Telefònica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les setmanes vinents realitzaran a Figaró-Montmany el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz. Això permetrà gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i més extensió geogràfica. Amb tot, això pot provocar problemes de visualització als canals de TDT. Per resoldre's cal posar-se en contacte amb Llega700 .

Principals avantatges: més i millor cobertura

Amb la nova xarxa mòbil s'ha obert la porta a serveis i aplicacions innovadors, a més de proporcionar significatives millores tant en la velocitat de descàrrega, com d'enviament de dades (fotos, música o continguts audiovisuals d'alta definició) o permetre treure el màxim partit a aplicacions en línia, com els videojocs.

Ara bé, aquesta nova generació introdueix dues millores fonamentals. La primera és la solució dels diversos problemes relacionats amb orografies complicades presents a la geografia espanyola on tradicionalment fallava la cobertura. La segona és la gran penetració en zones interiors dels edificis.

Garantint la compatibilitat de la xarxa mòbil de nova generació i la TDT

Llega700 és l'entitat gestora encarregada d'oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre la posada en marxa de l'emissió mòbil 4G i 5G i la recepció del servei de TDT. Per garantir aquesta compatibilitat, Llega700 s'encarregarà d'atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions sense cap cost.

Per gestionar aquests serveis, s'ha posat a la disposició dels ciutadans un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega700.es

Darrera actualització: 16.05.2024 | 14:21