Ja has votat la teva obra preferida de la primera campanya comercial FIGARÓ CULTURAL?

Dimecres, 10 de d’agost de 2022 a les 09:00

Des de la regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Figaró-Montmany hem engegat una campanya comercial-concurs artístic sota el nom de Figaró-Cultural. Feta amb la complicitat dels comerciants i restauradors, “FIGARÓ CULTURAL” és un projecte cultural de foment del comerç i el turisme. Es tracta d’un concurs de fotografia i un altre de dibuix i pintura amb la temàtica: la cultura, el patrimoni i les festes tradicionals de Figaró. En total s'han presentat trenta-tres obres, i ara pots votar la que prefereixes a qualsevol dels comerços participants del municipi. Tens temps fins al 25 d'agost.

Les obres estaran exposades de manera itinerant durant el mes d’agost als establiments comercials, bars i restaurants del municipi adherits a la campanya, i al Centre Cívic. A cada establiment on hi ha exposició hi ha, també, una urna per tal que la clientela voti les obres que prefereixi. La idea és que les votacions siguin sempre presencials i que tothom pugui votar les vegades que vulgui, tenint en compte, però, que cada vegada que es va en un establiment es pot dipositar un sol vot.  A les instal·lacions municipals no es pot votar.

  • Premis: hi haurà tres premis per a cada categoria: infantil, juvenil i adult.
    • El premi de la categoria adult serà un plec de vals de compra per als comerços participants de la campanya.
    • El premi de la categoria juvenil per a persones de 12 a 17 anys serà un val per a comprar jocs de taula valorat en 75 euros.
    • El premi de la categoria infantil fins a 11 anys serà un val per a comprar jocs de taula valorat en 75 euros.
  • Premi especial del jurat: També hi haurà en premi especial del jurat per una de les obres, que es convertirà en l’emblema de la nova bossa del comerç de Figaró.

Els premis es donaran el 28 d'agost en el marc del FigArt. 

Darrera actualització: 06.08.2022 | 13:47