Ja pots votar qualsevol de les 13 propostes que han sorgit dels primers pressupostos participatius Joves

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00

Avui comença la fase de votació de les propostes, que s’allarga fins al 13 de desembre. El conjunt de les propostes està detallat en el tríptic que hi ha adjunt en aquesta notícia i que s’enviarà a totes les llars del municipi. També el podeu consultar a l’Ajuntament, el Centre Cívic i als comerços.

Hi ha diverses opcions per votar. D’entrada es pot votar en línia, a través del portal Decidim. Una altra opció és votar presencialment a l'Ajuntament, al Centre Cívic i a l'Espai Jove. Finalment, també hi haurà punts itinerants, tots a la plaça Anna Bosch: el 20 de novembre a les 11 h i el 28 de novembre i l'11 de desembre a les 17 h. 

COM ES POT VOTAR 

Es poden votar tantes propostes com es consideri oportú fins a exhaurir la dotació pressupostària de 10.000 € assignada als Pressupostos Participatius Joves. No obstant això, per emetre el vot no és necessari esgotar-la tota.

QUI POT VOTAR

Poden votar totes les persones joves d’entre 14 i 30 anys (ambdós inclosos) empadronades al municipi o bé inscrites al Registre de Participació Ciutadana.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 11:10