Ja pots votar qualsevol de les 8 propostes que han sorgit dels pressupostos participatius Joves 2022

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 00:00

Dilluns 14 comença la fase de votació de les propostes presentades per les joves i els joves del poble participants i valorades i validades per serveis tècnics municipals d’acord amb els criteris del procés. La votació s’allargarà fins el 28 de novembre. En total s’han recollit 21 propostes i, d’aquestes, 8 compleixen tots els requisits per passar a la fase de votació. D’entre les propostes acceptades també poden trobar-se diverses que per ésser idèntiques o en la mateixa línia s’han fusionat en una de sola. El conjunt de les propostes està detallat en el tríptic que hi ha adjunt i que s’enviarà a totes les llars del municipi. També es pot consultar a l’Ajuntament, el Centre Cívic, a l’Espai Jove i als comerços. Els resultats de les votacions es publicaran a partir del 5 de desembre. Des de l’Ajuntament volem fer un agraïment a la participació de les joves i dels joves, que ha estat excel·lent. Esperem que la votació també sigui un èxit!

COM ES POT VOTAR

Hi ha diverses maneres de votar:

1.         En línia a través del portal PARTICIPA311

2.         Presencialment, a les urnes habilitades a l'Ajuntament, al Centre Cívic i a l’Espai Jove. També hi haurà punts itinerants a la plaça Anna Bosch el dijous 17 de novembre i el dimarts 22 de novembre de 17 h a 19 h.

El vot és personal i secret i caldrà disposar de documents d'identificació per emetre’l. Es poden votar tantes propostes com es consideri oportú fins a exhaurir la dotació pressupostària de 10.000 € assignada als Pressupostos Participatius Joves. No obstant això, per emetre el vot no és necessari esgotar-la tota.

QUI POT VOTAR

Poden votar totes les persones joves d’entre 14 i 30 anys (ambdós inclosos) empadronades al municipi o bé inscrites al Registre de Participació Ciutadana.

Darrera actualització: 11.11.2022 | 13:50