Mig centenar de persones participen i escullen les seves obres preferides a la primera campanya comercial FIGARÓ CULTURAL

Dimecres, 31 d'agost de 2022 a les 00:00

Els premis es van donar a conèixer diumenge en el marc del FigArt i van ser els mateixos comerciants i restauradors els que van fer el lliurament, després d’una breu introducció del projecte que va portar a terme el regidor de Desenvolupament Local, Marc Serra.

Els premis van ser per:

 

FOTOGRAFIA:

Categoria infantil: Santiago Higuera

Categoria juvenil: Júlia Pitarque

Categoria Adult: Hermes Serrano

 

 

DIBUIX I PINTURA:

Categoria infantil: Meritxell Vila

Categoria Adult: Ana Lopera

 

En les categories infantil i juvenil el premi ha estat un val de 75 euros per gastar-se en jocs de taula. Quant a la categoria adults el premi ha estat un plec de vals de compra per als comerços participants de la campanya.

A banda, el premi especial del Jurat, que consisteix en què l’obra escollida es converteixi en l’emblema dels comerciants del municipi va ser, també, per Ana Lopera, amb la seva obra ‘La Meva visió del nostre poble’.

Aquesta campanya comercial-concurs artístic s’ha portat a terme des de la regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Figaró-Montmany amb la complicitat, participació i implicació dels comerciants i restauradors. És un projecte cultural de foment del comerç i el turisme, basat en un concurs de fotografia i un altre de dibuix i pintura amb la temàtica: la cultura, el patrimoni i les festes tradicionals de Figaró. En total s'han presentat i exposat 33 obres, i s’han registrat 494 vots a les urnes dipositades als establiments.

 

Figaró Cultural ha esdevingut una iniciativa més de suport al comerç local, de capital importància i prioritat per l'Ajuntament, i més després d'unes èpoques complicades per la gran competència respecte a les grans superfícies i per la delicada situació generada per la crisi de la COVID-19. Pròximament, l'Ajuntament avaluarà l'èxit de la campanya de bracet amb els mateixos comerciants i restauradors i valorarà els termes de la continuïtat del projecte amb propostes de millora per les edicions següents.

Per últim, l'Ajuntament vol donar les gràcies a tothom a qui hi ha participat aportant-hi obres (també des de l'escola i els seus alumnes, també els joves usuaris de l'Espai Jove...), votant-les als comerços, difonent el projecte, i sobretot a la implicació i el suport dels comerciants i restauradors del nostre poble.

 

Darrera actualització: 31.08.2022 | 12:37