Nou programa trimestral d’activitats del Centre Cívic: Setembre-Desembre 2023

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 00:00

A partir del 12 de setembre, el Centre Cívic reobre les portes amb un nou programa trimestral per aquesta tardor.

A partir del 12 de setembre, el Centre Cívic reobre les portes amb un nou programa trimestral per aquesta tardor.

El trimestre començarà amb la setmana de portes obertes que es durà a terme del 12 al 15 de setembre de 2023. Aquesta permetrà provar gratuïtament totes les activitats trimestrals abans de formalitzar la inscripció. Trobaràs els horaris per provar les activitats que més us interessin al programa trimestral del centre cívic.

Per altra banda, si ja tens clar a què et vols apuntar, només cal que formalitzis la teva inscripció de la següent manera:  

COM EM PUC INSCRIURE  A LES ACTIVITATS, CLASSES I TALLERS TRIMESTRALS?

  • PRERESERVA EN LÍNIA: del 14 d’agost al 3 de setembre de 2023, a través del Formulari d’Inscripció
  • INSCRIPCIONS PRESENCIALS: del 4 al 15 de setembre de 2023 adreçant-se personalment al Centre Cívic en el seu horari d’obertura; cada tardes, de 16h a 19h o bé, trucant al telèfon: 606.884.186

Entre les novetats d’aquest programa, trobareu les classes de circuit funcional per posar-te en forma, el curs de català, les trobades de conversa en anglès per a adults, el curs de dibuix i aquarel·la per a infants i adults, proposta programada arrel dels pressupostos participatius 2022, o les activitats d'anglès per a infants que enguany van a càrrec de l'Escola d'Idiomes Hiberno. A més a més, seguim amb activitats que ja són un clàssic per al centre com l'activitat de Hatha Ioga, la gimnàstica de manteniment i el taller per activar la ment, entre altres. 

A partir del 12 de setembre, els serveis del Centre Cívic també obriran totes les tardes, de dilluns a divendres, de 16h a 19h (Espai Familiar, Espai infantil, Espai Jove, Espai de Gent Gran, Biblioteca i Punt Tic). Fora d’aquest horari, també es podrà utilitzar la Biblioteca fent una sol·licitud prèvia a l’Ajuntament de Figaró o bé, adreçant-te presencialment al Centre Cívic.

Darrera actualització: 31.07.2023 | 09:30