Nova àrea d’emergència de residus del polígon de la Cuspineda

Dilluns, 29 de gener de 2024 a les 00:00

A partir de dijous, 1 de febrer, entra en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Figaró-Montmany, que només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats, ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible. La nova àrea està situada al polígon de la Cuspineda. Els habitatges de l'àrea urbana amb recollida porta a porta hi poden accedir un màxim de 15 vegades l'any. Els habitatges disseminats sense servei de recollida porta a porta hi poden accedir 5 vegades la setmana. 

QUÈ S'HI POT PORTAR?

En aquesta nova àrea s'hi pot portar matèria orgànica, reciclables, resta i vidre. Ara bé, està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

COM S'HI ACCEDEIX?

  •  Registreu-vos al sistema KOMTAINER. Accediu al formulari a través del codi QR o a l'adreça http://pilot.komtainer.com/figaromontmany. Si el DNI de registre coincideix amb el padró quedareu validats automàticament. Si no és el cas, disposareu d'un accés provisional mentre l'Ajuntament valida les dades. 
  •  Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil i aneu a l'Ajuntament a validar el registre. Això només caldrà fer-ho una vegada. 
  •  Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el Bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.


PER A MÉS INFORMACIÓ:
Telefònicament a l’Ajuntament de Figaró-Montmany: 93 842 91 11
Per correu electrònic: figaro@diba.cat
 

Darrera actualització: 29.01.2024 | 14:07

Imatges