Obres de millora a a la carretera N-152z, des de la rotonda de la sortida del poble fins a la incorporació a la carretera C-17 en sentit Barcelona

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 00:00

Arran de les reunions que l'alcalde Ramon Garcia ha mantingut amb Direcció de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, s'ha arribat a l'acord segons el qual des del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona (STCB) es farà una actuació d’intervenció a la carretera N-152z, des de la rotonda d'entrada del municipi fins a la incorporació a la carretera C-17, en sentit Barcelona.

Les intervencions consistiran en:

  • Un nova capa de trànsit al llarg de tot el ferm del recorregut.
  • Adequació de la senyalització vertical i horitzontal a la normativa vigent, permetent diversos girs a esquerres tal com són el del pont sobre el riu Congost i el del barri de Gallicant (La Garriga).
  • Posada a zero de l’enllumenat públic de la carretera, canviant les bombetes que estiguin foses.
  • Millora del drenatge sota el viaducte de la C-17.

Aquestes intervencions aniran a càrrec de la Secció de Conservació del STCB i es duran a terme a les setmanes properes. Des de l'Ajuntament ens felicitem d'aquest acord que, si bé no correspon al 100% del que es va sol·licitar, sí que representarà una millora de la carretera N152z que accedeix a la C1-17. A banda, remarquem que hem sol·licitat, que tenint en compte que es canviaran les bombetes, s'aprofiti l'ocasió per canviar-les per lluminàries LED, que representen menys despesa i una menor contaminació. 

Darrera actualització: 22.06.2022 | 13:21