Primera campanya comercial “FIGARÓ CULTURAL”

Dilluns, 23 de de maig de 2022 a les 00:00

Des de la regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Figaró-Montmany engeguem la campanya comercial-concurs artístic que anomenem Figaró-Cultural. Fet amb la complicitat dels comerciants i restauradors, “FIGARÓ CULTURAL” és un projecte cultural de foment del comerç i el turisme. Es tracta d’un concurs de fotografia i un altre de dibuix i pintura amb la temàtica: la cultura, el patrimoni i les festes tradicionals de Figaró. Les obres es poden lliurar durant tot el mes de juny a l’Ajuntament o al Centre Cívic.

L’objectiu és fomentar el sentiment de pertinença al territori a través de la cultura i les tradicions, per tal de potenciar l’activitat comercial i turística local.

Com funciona el concurs?

 • Com entregar les propostes: en el cas de la fotografia, es podrà enviar per correu electrònic a  mirpmn@diba.cat o bé entregar dins un sobre a:
 • Ajuntament de Figaró (Atenció al públic de dilluns a divendres de 10 a 14:30 i dijous de 17:00 a 20.00 h).
 • Centre Cívic de Figaró (Atenció al públic de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00 h).

A l’hora d’entregar les obres, hauran de constar ben visibles les dades de la persona que les ha fet en el sobre i d’igual manera en el correu electrònic: Nom i cognom, Títol de l’obra, Edat, DNI, Adreça, Telèfon, Correu electrònic.

 • Calendari i terminis de presentació de les obres: les obres es podran presentar de l’1 al 30 de juny.

Exposició i votació: les obres estaran exposades de manera itinerant durant el mes d’agost als establiments comercials, bars i restaurants del municipi adherits a la campanya i al Centre Cívic. A cada establiment on hi hagi exposició hi haurà, també, una urna per tal que la clientela voti les obres que prefereixi. La idea és que les votacions siguin sempre presencials i que tothom pugui votar les vegades que vulgui, tenint en compte, però, que cada vegada que es va en un establiment es pot dipositar un sol vot.  A les instal·lacions municipals no es podrà votar.

 • Premis: hi haurà tres premis per a cada categoria: infantil, juvenil i adult.
  • El premi de la categoria adult serà un plec de vals de compra per als comerços participants de la campanya.
  • El premi de la categoria juvenil per a persones de 12 a 17 anys serà un val per a comprar jocs de taula valorat en 75 euros.
  • El premi de la categoria infantil fins a 11 anys serà un val per a comprar jocs de taula valorat en 75 euros.
 • Premi especial del jurat: També hi haurà en premi especial del jurat per una de les obres, que es convertirà en l’emblema de la nova bossa del comerç de Figaró.
Darrera actualització: 23.05.2022 | 09:37