Programa 100% subvencionat d’ajuts a la digitalització de pimes i persones autònomes

Dimarts, 9 d'abril de 2024 a les 00:00

Al Vallès Oriental s’ofereix un programa, anomenat "Accelera Pyme Rural”, que té com a objectiu apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en entorns rurals. Aquest programa és absolutament gratuït per a les empreses i s’executa a través de diferents serveis com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

Registrar-se al programa: “Oficina Accelera Pyme Rural” és molt senzill, t’expliquem com;

      Registrar-se al web: www.oapbarcelona.com

  1. Accedir a l’àrea privada, amb les credencials d’accés rebudes a través d’un e-mail (revisar correu SPAM), un cop finalitzat el registre.
  2. L’usuari dins del seu perfil personal, pot accedir al contingut del portal OAPR: píndoles de coneixement, Marketplace, realitzar test d’autodiagnosi digital i apuntar-se a qualsevol activitat individual i/o grupal de la OAPR: assessorament personal, cafè digital, taller de networking, etc.

 Per apuntar-se a un assessorament personal:

  1. Fer el test de maduresa digital
  2. Una vegada finalitzat el test, sol·licitar una cita (assessorament individual).
  3. L’assessor rebrà la sol·licitud i es posarà en contacte amb l’usuari per programar la reunió.

Per més informació contacteu amb l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de les Franqueses al 938443040 o per mail a dinamitzacio@lesfranqueses.cat

 

Darrera actualització: 09.04.2024 | 12:02